Taikina 12 kpl | |
---|---|
Kuorrutteeksi | |
100 g | kookoshitaleita |
Taikina | |
150 g | voita/margariinia |
1½ dl | sokeria |
2 rkl | Salliselta vaniljasokeria |
2 tl | pikakahvijauhetta |
2 tl | vettä |
4 rkl | kaakaojauhetta |
3½ dl | kaurahiutaleita |
½ dl | Salliselta kookoshiutaleita |
1 rs | Salliselta punaista kirsikkaa |
1. Paahda 100 g kookoshiutaleita 200°C 10-12 minuuttia.
2. Vaahdota voi ja sokeri vaahdoksi ja kääntele joukkoon loput aineet kirsikoita lukuun ottamatta.
3. Laita seos jääkaappiin ½ tunniksi.
4. Jaa 12 palaan, laita kirsikka palan keskelle ja pyöritä palloksi. Pyöritä valmiit pallot vielä paahdetuissa kookoshiutaleissa.
Säilyvyys: n. 2 vkoa jääkaapissa suljetussa rasiassa voimakkailta hajuilta suojattuna.