Kvinoa-tabboulehsalaatti | |
---|---|
5 dl | vettä |
2 dl | Salliselta kvinoaa |
1 1/2 dl | Salliselta karpaloita |
1/2 | kurkku |
20 kpl | miniluumutomaatteja |
2 dl | kevätsipulin vartta |
1 dl | tuoretta korianteria |
1 dl | tuoretta minttua |
1 dl | tuoretta persiljaa |
1/2 | limen mehu |
1/2 | sitruunan mehu |
1 | bataatti |
suolaa | |
Salliselta Tellicherry-mustapippuria rouhittuna | |
pimientos de padrón paprikoita | |
Vinegrette | |
2 rkl | oliiviöljyä |
1 rkl | limen mehua |
1 rkl | appelsiinimehua |
1 rkl | omenasiiderietikkaa |
suolaa | |
Salliselta mustapippuria |
1. Huuhtele kvinoa hyvin kuumalla vedellä, kypsennä ohjeen mukaan ja jäähdytä.
2. Paloittele tomaatit, kurkku ja kevätsipuli.
3. Silppua korianteri, minttu ja persilja.
4. Sekoita kaikki aineet sekaisin ja mausta lime- ja sitruunamehulla.
5. Lisää suolaa ja mustapippuria makusi mukaan.
6. Kuori ja pilko bataatti. Paahda bataatti ja paprikat pannulla. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
7. Valmista vinegrette. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku. Ripottele salaatin päälle.