Aineet | |
---|---|
ø 18 cm | kakkupohja |
kostuttamiseen | mehua |
Suklaakreemi | |
2 dl | voita tai margariinia |
2 dl | tomusokeria |
3 rkl | vettä |
3 rkl | kaakaojauhetta |
Täyte | |
3 dl | suklaakreemiä |
3 dl | mansikkahilloa |
Koristeluun | |
punaista marsipaania | |
sinistä marsipaania | |
vihreää marsipaania |
1. Valmista suklaakreemi vatkaamalla rasva ja tomusokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää vesi ja kaakaojauhe, vatkaa hyvin.
2. Leikkaa kakkupohja 3 osaan.
3. Kostuta mehulla. Täytä mansikkahillolla ja suklaakreemillä.
4. Leikkaa kakku kävynmuotoiseksi, siirrä irtopalat päällimäiseksi. Päällystä kakku ohuelti suklaakreemillä.
5. Tee ruskeaa massaa sekoittamalla punaista, vihreää ja sinistä marsipaania keskenään.
6. Päällystä kakku ruskealla marsipaaniseoksella. ks. Marsipaanikakun päällystys
7. Leikkaa saksilla silmut kakun pintaan ja siivilöi päälle tomusokeria.