Taikina 14 kpl | |
---|---|
600 g | valkosuklaata |
1 prk/395 g | kondensoitua maitoa |
½ tl | suolaa |
¼ tl | rommiaromia |
1 dl | Salliselta pekaanipähkinöitä |
1 rs | esim Salliselta hedelmämixiä |
1. Mittaa kulhoon suklaa, maito, suola ja aromi, sulata ja sekoita tasaiseksi.
2. Murskaa pähkinöitä pienemmiksi ja lisää yhdessä hedelmämixin kanssa seokseen.
3. Vuoraa 20 × 20 cm vuoka leivinpaperilla ja kaada massa vuokaan, tasoita pinta. Anna seistä jääkaapissa vähintään 4h. Paloittele haluamiisi kokoihin.
VINKKI! Varioi fudgea erilaisilla pähkinöillä ja kandeeratuilla hedelmillä.
Säilyvyys: n. 2 vkoa jääkaapissa voimakkailta hajuilta suojattuna